-

Merry Christmas/ Joyeux Noël/ God jul/ Eiyd Mubarak



i really fucked it up this time didn´t my dear?


next time I promise we'll be perfect


the problem is, you´r in love with someone else





du är min hjälte för du vågar vara svag


i väntan på en lång, kall vinter



att bära en dröm idag är ingen lätt sak, helst ska man ha en kortsiktigt plan


och jag stal något du ändå ville ge mig

En eloge till alla er tappra själar där ute som cyklar dagar som denna, då vägarna inte riktigt är vägar utan snarare isbanor. Fiolen och jag, vi tar det säkra före det osäkra och promenerar istället.


bara ögonblick när man förlorar sitt grepp om tiden

Jag lever. Jag är bara ganska obloggig at the moment. Men det ska vi ändra på.
Detta förgyllde dagen lite.

och vi som väntar på något gott väntar alltid för länge


those christmas lights. light up the street.


hold my hand, rest assured, I won’t fail you. calm your heart, I am here right behind you.


vi är på väg mot Stockholms stad

Jag lyckades igen. Jag lyckades ignorera klockan som ringer och ringer och ringer i över en halvtimme. Vaknar upp i all panik och har idag mindre än en halvtimme på mig. Kaos. Idag gäller det dessutom att hinna med en buss, en buss som ska ta oss framtida studenter till huvudstaden. Där kommer tusentals människor stå och prata om sina liv, om hur bra just deras skola är och varför man ska bli just det de har blivit. Jag ska efter det här alltså ha facit i hand för hur man går tillväga genom livet. Eller? Det visar sig.


svenska hjärtan tinar aldrig när de väl har frusit


Godkväll!
Efter en härlig men på tok för lång dag ligger jag utslagen i soffan. Likt en människa som nått sina sista dagar med en Marabou kaka (Schweizer nöt ska det vara och inget annat) och värmande te i liggande lägga på en varm soffa, bland kuddar och hela köret. Här tackar jag för mig och bjuder på mysiga bilder från eftermiddagen hos Mina. Ni har vid det här laget säkert funderat över huruvida jag är besatt av instagram eller inte och svaret på den frågan är: oui oui!


en tidig morgon. född till tönt.


När man "råkar" snooza en halvtimme, varknar och inser: okej. jag börjar om 40 minuter. Trots det hinner man med varenda punkt på morgonlistan och sitter vid bänken alldeles i tid. Det ni, det kallar jag för flyt (världsrekord för ett segtroll som jag). Nu har jag en lång dag framför mig vid skoltavlan, jag ska också köra bil, luncha med en underbar vän och så jobba på biografen. Jag jobbar på Roxy/Star i Sandviken för den delen. Om det är någon som vill komma och säga hej! Jag bits inte.


RSS 2.0